Projektförvaltning jobb

Börja jobba hos Blount idag!

På Blount International försöker vi skapa hållbara värden för våra aktieägare genom lönsam tillväxt, en prestationsorienterad kultur, och genom att ge våra kunder delar och utrustning av toppkvalitet. Vi hjälper våra kunder att få jobbet ordentligt gjort.

Blounts verksamhet omfattar global tillverkning och marknadsföring av reservdelar, utrustning och tillbehör för skogsbruk, trädgårdar och gräsmattor; lantbruk, boskapsskötsel och jordbruk; samt till marknaden för betong- och finishingprodukter. Vi är ledande på marknaden för sågkedjor och styrstavar till motorsågar. Vi säljer våra produkter i över 115 länder i hela världen, och har ca. 3500 anställda.

Varför ska jag söka ett Projektförvaltning jobb på Blount International?

Vi på Blount anser att det gäller att vår PERSONAL skapar innovativa PRODUKTER av hög kvalitet, med PRESTATIONER av världsklass, vilket skapar hållbar och ständigt ökande VINST. Du kommer att märka att våra anställda är motiverade, jobbar hårt, är pålitliga och respekterar varandra.

För att kunna rekrytera och hålla kvar högpresterande anställda erbjuder vi en konkurrenskraftig ersättning, unika förmåner och möjligheter till befordran i både USA och utomlands.

När du börjar arbeta på Blount International går du med i ett team som drivs av innovation, kvalitetsprodukter och unika operationella och servicerelaterade prestationer.

Gå med i vår Talanggrupp för att erhålla nyheter och jobbmeddelanden gällande Projektförvaltning jobb som motsvarar dina intressen.

Tryck på ”Aktivera meddelanden” nedan för att erhålla meddelanden om Projektförvaltning jobb.

 
Läser in...

Se jobb i denna kategori

Spara kategori som RSS-kanal